Резултатите от търсенето ви

3-стаен Тухла, Добрич, област с.Рогачево

45,000 €

Оферта 13299. Агенция Роялс Ви предлага тристаен тухлен апартамент за продажба разположен в комплекс Хармони хилс с. Рогачево. Имотът е с обща площ от 91.75кв.м на трети етаж от пететажна сграда и има следното разпределение:

Просторен хол с кухненска част и трапезария, две спални, баня с тоалетна и голяма тераса с красива морска панорама. Комплексът предлага басейн, детски клуб, фитнес, Спа процедури, ресторанти, денонощна охрана, подръжка на общите части и целогодишно озеленени площи. Предлага се с наличното обзавеждане и оборудване и е готово за нанасяне. В непосредствена близост са к.к Албена, гр. Балчик, с. Кранево, а гр. Варна е на около 25км. В комплекса се живее целогодишно от млади семейства с деца. Имотът е подходящ, както за постоянно пребиваване, така и с инвестиционна цел.

Агенция Роялс ще бъде с Вас , от определянето на правилната пазарната цена ,до Приемо -предавателния протокол след подписването на Нотариалния акт. Огледи ,договори ,ипотеки ,ремонти. Нашата цел са доволни клиенти и дългосрочни отношения с тях.; За имотите ,лесно и честно

За повече информация и огледи ; 0882/ 664 634; лице за контакт ; Албена Ангелова

Държава: България
Отваряне в Google Карти
Цена: 45,000 €
Площ (в кв.м):: 91.75 m2
Спални: 2
Бани: 1
Оферта: 13299
Балкони: 1
Етаж: 3
Етажи: 0
Година на построяване: 0001
Асансьор: Не
Таванско помещение: Не
Мазе: Не
Тежести: Не
Преходен: Не
Склад: Не
Строителство: Тухла

Свържи се с мен

Уговаряне на среща?