Резултатите от търсенето ви

Предлагам за продажба ъглов парцел в местност Ментешето гр Варна на 100 метра от спирка с комуникаций и разрешение за строеж.

43,000 €

Оферта № 18906 Предлагам за продажба атрактивен парцел с отлична локация в м. Ментешето гр. Варна. Парцелът е ъглов с излас на две улици и големина от 488 кв.м. Намира се на 120 метра от магазин и спирка на градски транспорт. В местността има изготвен и влязъл в сила план за улична регулация и облагородяване. Имотът, който предлагам има изготвен ПУП и ПРЗ както и готово разрешение за строеж. Ток и вода има в парцела а канализацията е на границата на имота. Одобреният проект е за Еднофамилна жилищна на ти нива с разпределение както следва:

ЕТАЖ ПЪРВИ Просторна всекидневна, спалня, баня с тоалетна и две сервизни помещения.

ЕТАЖ ВТОРИ Три спални и две сервизни помещения.

ТРЕТИ ЕТАЖ голяма спалня и просторна панорамна тераса.

Ако търсите спокойствие и тишина в градска среда, без да се налага да правите компромис с комуникативноста на вашият дом. Ако търсите имот, който можете сами да изградите с качествени материали. Ако сте уморени от съседи и търсите дом в който можете истински да си починете.

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ОГЛЕДИ 0889772210 ЕЛИ ДИМИТРОВА

Агенция Роялс ще бъде с Вас от определянето на правилната пазарна цена до Приемо – предавателния протокол след подписването на Нотариалния акт. Огледи, договори, ипотеки, ремонти. Нашата цел са доволни клиенти и дългосрочни отношения с тях.

„За имотите, лесно и честно.“ 

www.royals.bg 

град:
Държава: България
Отваряне в Google Карти
Цена: 43,000 €
Площ (в кв.м):: 488.00 m2
Оферта: 18906
Балкони: 0
Етаж: 0
Етажи: 0
Година на построяване: 0001
Асансьор: Не
Таванско помещение: Не
Мазе: Не
Тежести: Не
Преходен: Не
Склад: Да

Свържи се с мен

Уговаряне на среща?