Резултатите от търсенето ви

Южен и много функционален апартамент с голяма дневна и три спални на топ място в центъра на Варна!

139,500 €

Оферта 13351; Предлагам за продажба супер функционален семеен апартамент в идеалния център на град Варна, близо до пл. Независимост и синия пазар! Топ локация предлагаща удобства, като разходка до Морска градина и плажа без нужда от автомобил или градски транспорт! Рядко срещана комбинация от големи стаи, среден етаж, южно изложение и три сервизни помещения!

На чиста застроена площ от 108.71 кв.м. са разположени следните помещения: просторна дневна (36м2), три самостоятелни спални (14м2/17м2/18м2), голяма баня (6м2), тоалетна с предверие за перално, дрешник, хубав коридор и три тераси, като пред дневната е с размер, позволяващ да се постави маса със столове, голямо избено помещение (23м2), както и обща стая на сутеренно ниво. Към имота има и идеални части от парцела в който е построена сградата.

Апартаментът се продава във вид, позволяващ да го завършите и обзаведете изцяло по ваш вкус и стил! Всички стени са финно шпакловани и боядисани в бяло, подовете в спалните са готови за полагане на настилка, а в дневната, коридора и мокрите помещения има теракота/фаянс. Сградата е с много добре поддържани общи части и има само 6 бр. апартаменти. Разполагам с ключ и съм на разположение за бързо организиране на огледи, както и за допълнителни въпроси: Йосиф Лазаров – 0899 140 671

Агенция Роялс ще бъде с Вас от определянето на правилната пазарна цена до Приемо – предавателния протокол след подписването на Нотариалния акт. Огледи, договори, ипотеки, ремонти. Нашата цел са доволни клиенти и дългосрочни отношения с тях.

град:
Район:
Държава: България
Отваряне в Google Карти
Цена: 139,500 €
Площ (в кв.м):: 128.00 m2
Спални: 3
Бани: 1
Оферта: 13351
Балкони: 3
Етаж: 2
Етажи: 4
Година на построяване: 2001
Асансьор: Не
Таванско помещение: Не
Мазе: Да
Тежести: Не
Преходен: Не
Склад: Да
Строителство: Тухла
Входа се заключва
Електричество
Климатик
Необзаведен

Свържи се с мен

Уговаряне на среща?