Резултатите от търсенето ви

Хотел Тухла, Варна, област гр.Провадия

330,000 €

Оферта 15334 Агенция Роялс продава действащ хоспис на 50 км. от гр. Варна. Имотът се състои от две основни сгради с обща площ 2200 кв.м., басейн, парк разположени в красиво озеленен двор В първата сграда са разположени 30 стаи и обслужващи помещения, разпределени както следва: Първи етаж – 10 стаи, всяка със санитарен възел и изход на обща за етажа тераса; кухненско помещение /за разпределяне на храната/ ; медицински кабинет; перално помещение; стая за свиждане; санитарен възел за персонала; Този етаж е пригоден за лежащо болни възрастни хора. Втори етаж – 10 стаи със собствен санитарен възел и самостоятелна тераса; кухненско помещение; медицински кабинет; зала за хранене и общуване, санитарен възел за персонал. Този етаж е пригоден за активни и подвижни възрастни хора в добро ментално състояние.Трети етаж – 10 стаи, всяка със санитарен възел; кухненско помещение; медицински кабинет; стая за свиждане. Този етаж е пригоден за хора с деменция.

Втората сграда е на два етажа. На партерно ниво е разположена зала за занимания /300 кв.м/, от която се излиза на открит басейн. На първия етаж има кухня, където се приготвя храната на възрастните хора и още 5 стаи, които са с общ санитарен възел на етажа.

Дворът е с площ от 5000 кв.м и е красиво озеленен с кътове за разходка, отдих и занимания. Хосписът е действащ и при желание е възможно прехвърляне на фирмата. Персоналът работи като екип от 6 години. Агенция Роялс ще бъде с Вас от определянето на правилната пазарна цена до Приемо предавателния протокол след подписването на Нотариалния акт. Огледи, договори, ипотеки, ремонти. Нашата цел са доволни клиенти и дългосрочни отношения с тях.

 За имотите, лесно и честно. 

За повече информация: 0888027810 Мария Маринова

Държава: България
Отваряне в Google Карти
Цена: 330,000 €
Площ (в кв.м):: 2,200.00 m2
Бани: 34
Оферта: 15334
Балкони: 0
Етаж: 0
Етажи: 0
Година на построяване: 0001
Асансьор: Не
Таванско помещение: Не
Мазе: Не
Тежести: Не
Преходен: Не
Склад: Не
Строителство: Тухла

Свържи се с мен

Уговаряне на среща?