Резултатите от търсенето ви

Продавам уютна обзаведена и оборудвана къща с чудесно аранжиран двор!

86,800 €

Оферта 18831; Само от агенция Роялс! Предлагам за продажба уникална едноетажна къща, разположена в м-ст Ментеше! Едно крайградско бижу насред красива природа, чист въздух и тишина! Само на 500-600 метра от градската зона, а усещането е все едно сте далеч извън града! Изцяло готов имот за ползване веднага!

Къщата е с площ от 65 кв.м и се състои от входно антре/коридор, дневна с трапезария и кухненска част, две спални, баня с тоалетна, килер/перално. Отделно от нея има допълнителна постройка с площ от 22 кв.м (избено помещение/склад), в която се съхраняват всички необходими инструменти и принадлежности. Има изграден и много удобен навес за дърва, точно над септичната яма.

Парцелът (780 кв.м) е ограден с мрежа и има поставена гаражна врата за вход към паркомястото. Предната част на двора е озеленена и има цветя и дървета, а в задната са разположени овошките, както и други насаждения.

Конструкцията и на двете сгради е дървен гредоред, изграден върху фундамент от бетон и желязо. Всички външни стени са изолирани с 10 см стиропор и 5 см вата, а вътрешните с 5 см вата. Температурата която поддържа целогодишно е много умерена без големи амплитуди, независимо от сезона. В дневната има изградена красива камина, която върши чудесна работа през студените месеци, а в спалните отоплението се осъществява чрез конвектори.

За повече информация и огледи: Йосиф Лазаров – 0899 140 671

Агенция Роялс ще бъде с Вас от определянето на правилната пазарна цена до Приемо – предавателния протокол след подписването на Нотариалния акт. Огледи, договори, ипотеки, ремонти. Нашата цел са доволни клиенти и дългосрочни отношения с тях.

град:
Държава: България
Отваряне в Google Карти
Цена: 86,800 €
Площ (в кв.м):: 87.00 m2
Спални: 2
Оферта: 18831
Балкони: 1
Етаж: 0
Етажи: 0
Година на построяване: 2001
Асансьор: Не
Таванско помещение: Не
Мазе: Не
Тежести: Не
Преходен: Не
Склад: Не
Строителство: Гредоред
Вода
Електричество
За освежаване
Обзаведен
Паркомясто
Печка/Камина
СОТ
Ток

Свържи се с мен

Уговаряне на среща?