Резултатите от търсенето ви

Мезонет , Добрич, област с.Кранево

35,750 €

Оферта 10662. Агенция Роялс предлага за продажба мезонет с обща площ от 91 кв.м намиращ се на пешеходно разстояние от плажните ивици на с. Кранево .Една от най-желаните туристически дестинации. Жилището е разположено на 2 нива и има следното разположение; 1-во дневен тракт с кухненска част и трапезария , спалня, санитарен възел и два балкона. 2-ро ниво: място за две единични спални легла .Имотът е разположен на трети етаж от четириетажна тухлена сграда с добре подържани общи части .В допълнение има и озеленен двор . Изключително комуникативна и предпочитана от туристите дестинация.

В близост се намират Олимпийският басейн ,Ледената пързалка както и Терма палас . Има магазини ,заведения ,ресторанти,увеселителни съоръжения както и медицински центрове . Имота е подходящ както за целогодишно живеене ,така и за инвестиция.

Агенция Роялс ще бъде с Вас , от определянето на правилната пазарната цена ,до Приемо -предавателния протокол след подписването на Нотариалния акт. Огледи ,договори ,ипотеки ,ремонти.Нашата цел са доволни клиенти и дългосрочни отношения с тях.; За имотите ,лесно и честно ‘.

За повече информация и огледи: 0882/ 664 634; лице за контакт: Албена Ангелова

Район:
Държава: България
Отваряне в Google Карти
Цена: 35,750 €
Площ (в кв.м):: 91.00 m2
Спални: 2
Бани: 1
Оферта: 10661
Балкони: 2
Етаж: 3
Етажи: 4
Година на построяване: 2007
Асансьор: Не
Таванско помещение: Не
Мазе: Не
Тежести: Не
Преходен: Не
Склад: Не

Свържи се с мен

Уговаряне на среща?