Резултатите от търсенето ви

Продавам търговски обект на две нива с лице на улица и възможност за външна реклама!

21,000 €

Оферта 3914; Предлагам за продажба търговско помещение на партерно ниво с лице на улица в кв. Трошево. Висок инвестиционен потенциал, възможност за постигане на над 8% годишна възвращаемост. Обектът е разположен в нова сградата на две нива, партер и сутерен. На партерно ниво има зала (20 кв.м) с витрина към улица, стълбище към долното ниво, където има още една зала (17 кв.м) и санитарен възел (3 кв.м). Продава се завършено до степен БДС, като в мокрото помещение е положен фаянс/теракота и са поставени мивка и моноблок. Има възможност за поставяне на външна реклама и разработване на различен вид дейности, като магазин, офис, студио за красота и други.

Разполагам с ключ от имота и съм на разположение за допълнителни въпроси и организиране на огледи: Йосиф Лазаров – 0899 140 671

Агенция Роялс ще бъде с Вас от определянето на правилната пазарна цена до Приемо – предавателния протокол след подписването на Нотариалния акт. Огледи, договори, ипотеки, ремонти. Нашата цел са доволни клиенти и дългосрочни отношения с тях.

град:
Район:
Държава: България
Отваряне в Google Карти
Цена: 21,000 €
Площ (в кв.м):: 45.00 m2
Бани: 1
Оферта: 3914
Балкони: 0
Етаж: 0
Етажи: 0
Година на построяване: 2014
Асансьор: Не
Таванско помещение: Не
Мазе: Не
Тежести: Не
Преходен: Не
Склад: Не
Строителство: Тухла
акт16
Вода
Електричество
Козметичен салон
Магазин
Необзаведен
Офис
Ток

Свържи се с мен

Уговаряне на среща?