Резултатите от търсенето ви

Къща Тухла, Добрич, област гр.Балчик

75,900 €

Оферта 11256. Агенция Роялс има удоволствието да Ви предложи за продажба двуетажна къща- музей, намираща се в красивото курортно градче Балчик. Само на 13 км от него е известният курортен комплекс Албена и на около 40 км от морската столица Варна. Общата квадратура на имота е 260 кв.м със застроена площ от 80 кв.м на два етажа и има следното разпределение:

-Етаж 1 – хол с тапезария , кухня, спалня , баня с тоалет, просторно входно антре и тераса.

-Етаж 2 – две спални и една тераса към двете помещения с нескриваема морска панорама.

Къщата е от монолитна конструкция с бетонни плочи между етажите. Има нужда от леко осъвременяване. Към нея има и приземен гараж подходящ за два автомобила. Дворът е добре поддържан и аранжиран с красиви дръвчета и цветя. Предлага се обзаведена с всичко необходимо за едно семейство. В непосредствена близост са разположени Ботаническата градина, както и Дворецът на кралица Мария, които са символите на града. Тук може да се порадвате и на Амфитеатрално разположените къщи, старинните сгради, зеленината, морския бряг, тихите улички, романтичната атмосфера и не на последно място- Възрожденския комплекс, Етнографски музей, старинните църкви.

Агенция Роялс ще бъде с Вас от определянето на правилната пазарната цена до Приемо -предавателния протокол след подписването на Нотариалния акт. Огледи ,договори ,ипотеки ,ремонти. Нашата цел са доволни клиенти и дългосрочни отношения с тях.

„За имотите ,лесно и честно! „

За повече информация и огледи: 0882/ 664 634; лице за контакт: Албена Ангелова

Район:
Държава: България
Отваряне в Google Карти
Цена: 75,900 €
Площ (в кв.м):: 80.00 m2
Спални: 3
Бани: 2
Оферта: 11256
Балкони: 1
Етаж: 0
Етажи: 0
Година на построяване: 0001
Асансьор: Не
Таванско помещение: Не
Мазе: Не
Тежести: Не
Преходен: Не
Склад: Не
Строителство: Тухла

Свържи се с мен

Уговаряне на среща?

Подобни обяви

Къща Тухла, Добрич, област гр.Балчик

270,000 €
Оферта 13104. Агенция Роялс Ви предлага стилна къща с бутиково обзавеждане, намираща се в затворен комплекс в район [Повече ▼]
Оферта 13104. Агенция Роялс Ви предлага стилна къща с бутиково обзавеждане, намираща се в затворен комплекс в район [Повече ▼]
33 185.00 m2Инфо