Резултатите от търсенето ви

ДОБРИ СЪСЕДИ: Народни апартаменти на достъпни цени

Сграда 14136. Предоставяме Ви възможността да закупите просторно жилище на ниски цени в семейно ориентиран квартал. Сграда ДОБРИ СЪСЕДИ в кв. Кайсиева градина предлага жилища със соц размери, построени с модерни технологии и материали. Тук ще имате възможност да отгледате децата си спокойно, без да се налага да им бъдете шофьор следващите 5-10 години. В непосредствена близост са средно училище, детска градина и пазар. Районът е добре устроен и с лесен достъп до останалите точки на града.

Проектът се състои от три жилищни входа на по четири етажа всеки, с общо РЗП 7 000 кв.м. Предлага общо 100 апартамента, 95 паркоместа (открити и закрити) и няколко търговски помещения. Въпреки ниската етажност, всеки вход разполага с асансьор.

Апартаментите се предлагат в степен на завършеност БДС – замазка, шпакловка, ВиК на тапи и ел ключове и контакти. Има възможност да бъдат договорени и довършителни работи на разумни цени. Цените на жилищата на квадратен метър се движат в рамките 550 -600 евро, повечето разполагат и с избено помещение. Двустайните апартаменти са с цени от порядъка на 33 – 40 000 евро, а тристайните 48 – 60 000 евро. Откритите паркоместа са по 3 000 евро, а закритите по 6 000 евро.

За повече информация и огледи, Ивета Андреева: 0897 066 228

Агенция Роялс ще бъде с Вас от определянето на правилната пазарна цена до Приемо – предавателния протокол след подписването на Нотариалния акт. Огледи, договори, ипотеки, ремонти. Нашата цел са доволни клиенти и дългосрочни отношения с тях.

„За имотите, лесно и честно.“ 

За повече предложения и информация: www.royals.bg

град:
Държава: България
Отваряне в Google Карти
Площ (в кв.м):: 7,000.00 m2
Оферта: 14136
Балкони: 0
Етаж: 0
Етажи: 4
Година на построяване: 0001
Асансьор: Да
Таванско помещение: Не
Мазе: Не
Тежести: Не
Преходен: Не
Склад: Не
Входа се заключва
Гараж
Електричество
Паркомясто
след акт14

Свържи се с мен

Уговаряне на среща?