За нас

РОЯЛС БЪЛГАРИЯ ООД е премиум бранд компания, основана в гр. Варна. Извършва консултантска и посредническа дейност в сферата на недвижимата собственост.

НАШАТА МИСИЯ: „БЪРЗО И КАЧЕСТВЕНО ОБСЛУЖВАНЕ С ИНДИВИДУАЛЕН ПОДХОД КЪМ ЖЕЛАНИЯТА НА НАШИТЕ КЛИЕНТИ!“

Стремим се да покрием всички сегменти от пазара, като предоставим богат избор на недвижими имоти. Ежедневно се стремим да подобряваме качеството и стандарта на нашите услуги. Ние проучваме световните тенденции и прилагаме знанията си на местния пазар.

Нашите консултанти са изцяло обезпечени със съвременни програми за обучение, индивидуално менторство, както и база, предоставяща редица иновации. Те са отлично обучени професионалисти, способни да предоставят индивидуални решения, съобразени конкретно с вашите нужди.

Дългогодишният опит и професионално отношение, съчетани с модерна визия и иновативни системи и продукти ни помагат за безупречното обслужване на нашите клиенти.

РОЯЛС БЪЛГАРИЯ ще намери за вас и вашето семейство желания дом! Ще ви помогнем да откриете отличното място, за вашия бизнес! Ще намерим желания ваканционен имот на предпочитано от вас място за отдих!